TbKids

Viu experiències STEAM
a la teva escola 

Projectes 100% subvencionats pel Departament d’Educació


Línia 2 de la subvenció “Impuls digital a l’educació”, finançada amb fons MRR.

Coneix els nostres projectes:

STEAM 360º
Educació Primària

Pla personalitzat que permet la introducció i integració de la tecnologia creativa a l’aula de forma realista i transversal en múltiples àrees i matèries.

A través de l’STEAM 360º volem transmetre el nostre coneixement i experiència a docents per tal de capacitar-los a l’hora de realitzar sessions STEAM en l’etapa de Primària.

TechnoLabs Educació Infantil

Modernització de racons de centres d’Educació Infantil per a convertir-los en petits laboratoris STEAM.

A través dels TechnoLabs, volem crear espais d’exploració tecnològica dins les escoles per iniciar als infants a la tecnologia i al pensament computacional.

Què inclouen els projectes?

Què ens fa únics?

Oferim una proposta:

  • Sostenible en el temps. No només volem realitzar un projecte que duri només aquest curs 23/24, sinó que volem donar la formació i les eines necessàries perquè l’equip docent se senti preparat i motivat per a realitzar sessions STEAM a les aules durant els següents cursos.

  • Personalitzada per a cada centre. Sabem que cada centre és diferent per la seva situació, pel seu context, pel seu equip, etc. Creiem que és complicat aplicar una solució exactament igual a diferents centres. Per això realitzem una fase d’assessorament i fem una proposta diferent a cada centre per desenvolupar els projectes.

  • Aplicable a l’aula i realista. La nostra formació no se centra només a dominar els aspectes tècnics. Volem donar als mestres les eines per entendre la tecnologia, però també per ensenyar-la i portar-la a les aules. Això ho aconseguim amb les nostres formacions i l’STEAM Experience per part de mentors de TbKids.

Com ens podem apuntar?

Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte tan aviat com puguem. Hi ha places limitades pels projectes.

Preguntes freqüents

Quins centres es poden acollir a aquests projectes?

Poden participar els docents de centres públics o concertats (privats sostinguts amb fons públics) de les etapes d’educació Infantil i Primària. Cada centre pot optar a un projecte de primària i un projecte d’infantil com a màxim.

No, el projecte està 100% subvencionat pels fons MRR. 

 

Sí, les bases del projecte ho permeten, ja que són dos projectes diferents. Des de TbKids ho recomanem per poder fer una millor progressió entre els diferents cursos.

No, dintre de la fase d’assessorament us indicarem si podem utilitzar el material que ja teniu al centre o si cal adquirir-ne de nou per tal de realitzar els projectes. La compra de material (dins un cert límit) està inclosa dintre de la subvenció, així que tindrà cost 0 pels centres. 

 

No, la subvenció només ens deixa treballar amb el mateix projecte un cop per centre. El que podem fer és aplicar el projecte STEAM 360º a tota la primària de forma transversal, formant entre 3 i 5 docents de cicles diferents i repartint la bossa de 10 hores de STEAM Experience i les 12 sessions amb continguts entre les diferents classes.

 

Si us trobeu en aquesta situació tenim una solució per si voleu formar a més docents. TbKids també ofereix una formació en nivell B1 de les CDD que està 100% subvencionada, però que no s’engloba dintre d’aquests projectes. Els continguts d’aquestes formacions són molt similars (Pensament Computacional, STEAM i eines digitals per aplicar-les a l’aula) i la modalitat també és en línia. Si voleu més informació us podem proporcionar un enllaç d’inscripció.

Sí, recomanem combinar la formació en línia amb les STEAM Experience per tal de veure aplicat el contingut a l’aula. Això es pot fer a partir de la setmana 5 del curs aproximadament. La bossa d’hores de STEAM Experience es pot utilitzar fins i tot després que un docent hagi aplicat alguna de les 12 sessions que us proporcionarem. La idea d’aquesta estratègia és anar donant feedback a mesura que us inicieu en aquest projecte.