TbKids

Kits de robòtica 100% subvencionats
per a centres concertats

Descobreix com la teva escola es pot beneficiar
dels ajuts del
 programa Código Escuela 4.0

Com ens podem apuntar?

Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte tan aviat com puguem.

Preguntes freqüents

Quins centres es poden acollir a aquests projectes?

Poden participar els centres concertats (privats sostinguts amb fons públics) de les etapes d’educació Infantil, Primària i Secundària obligatòria. No poden participar dels ajuts els centres d’educació especial.

La subvenció és del 100% del cost del material i es farà efectiva en dos pagaments:

El primer pagament correspon a una bestreta del 80% de la subvenció concedida i es tramitarà un cop resolta la convocatòria (aproximadament octubre de 2024).

El segon pagament correspon al 20% restant i es tramitarà un cop justificada la subvenció (aproximadament maig de 2025).

Amb la nostra proposta, no haureu d’avançar diners fins que cobreu la subvenció. En altres paraules, només haureu de pagar l’octubre de 2024 el 80% i el 20% restant el maig de 2025, és a dir, en les dates de cobrament dels ajuts. 

 

L’import varia en funció de les unitats (aules) en concert que tingui el centre el curs 2023-2024 a infantil, primària i ESO. Depenent d’aquest factor, les subvencions previstes són de les següents quantitats:

  • D’1 a 5 unitats concertades: 3.750 €
  • De 6 a 10 unitats concertades: 12.500 €
  • D’11 a 15 unitats concertades: 20.000 €
  • De 16 a 30 unitats concertades: 25.000 €
  • Més de 30 unitats concertades: 30.000 €

 

I tant! A la fase d’assessorament us escoltem i valorem la vostra trajectòria passada, el moment present i els objectius que teniu a futur pel que fa a tecnologia a les aules. Tant si ja teniu algun kit de robòtica a l’escola com si és la primera dotació tecnològica que feu, som aquí per ajudar-vos i traçar un pla educatiu coherent i realista. 

 

Recomanem reservar el material com més aviat millor per no quedar-vos sense. La demanda serà molt alta i el pressupost de les ajudes és limitat.

Oferim microcursos tant en línia com intensius en presencial per formar-vos en l’àmbit tècnic (funcionament del material, posada en marxa, programació…) i en l’àmbit educatiu per poder lligar la tecnologia a la resta d’àmbits educatius. També som experts dinamitzant sessions STEAM Experience, on els mentors TbKids es desplacen al vostre centre per fer una classe de tecnologia amb el vostre alumnat. 

També oferim continguts (sessions educatives) per a totes les plataformes per donar continuïtat al projecte. És una gran oportunitat per motivar a docents i alumnes a utilitzar el material adquirit. Per cada kit diferent obtindreu una Kàpsula (1 sessió de contingut educatiu) de forma gratuïta!